Ga naar de inhoud

Over ons

Het ontstaan van Paloma Blue is in het jaar 2016-2017 na klachten over soort gelijke supplement die bij hoge temperaturen te weinig vochtopname bij de duiven geeft. Na een gedegen  marktonderzoek en diverse vergaderingen met dierenartsen en een laborant is Paloma Blue als basis product ontwikkeld, na lange test periode met zeer goede resultaten is besloten andere duiven liefhebbers hier van mee te laten profiteren en het zo mogelijk minder gebruik maken van medicijnen. In vroegere jaren van de duiven sport was men al zoekende naar producten en middelen om ziektes te voorkomen en de prestaties te verbeteren. De meeste mensen kunnen appelazijn nog wel herinneren, vroeger een prima middel echter de duivensport van heden vraagt om meer specifieke op prestatie gerichte ondersteuning.

Samenstelling

Doordat PalomaBlue knoflookextract -en elektrolyt bevat heeft het samen met de verschillende zuren een perfecte invloed op het Ph gehalte. Om een paar grote boosdoeners uit te schakelen zijn we een PH gehalte van 4.2 nodig, bij PH 4.2 kan de Salmonella en Adeno niet overleven, de duif zelf maakt ook in lichte vorm zelf de zuren aan om de Salmonella en Adeno te bestrijden en zodoende kunnen we stellen dat we hiermee de duif een steuntje in de rug geven. De knoflook bevat een natuurlijke antibiotica welke de duif gezond houdt en bloedzuiverend is, dan zijn er elektrolyten toegevoegd die ervoor zorgen dat de vocht huishouding in het duiven lichaam op orde blijft.

Verandering

De verandering bij de duiven na het geven van 3 dagen PalomaBlue is dan al goed te zien, meer leven, graag willen vliegen, mooi rose onder bij het borstbeen en mooie mest. Eenmaal gewend aan de PalomaBlue drinken de duiven normaal en ruim voldoende. Naast de PalomaBlue was er veel vraag naar producten die er naast gegeven kunnen worden en zo een compleet schema werd. Bij elk product staat vermeld wat het is en waarvoor, schema’s die in binnen en buitenland uitvoerig zijn getest zijn vrij over te nemen. Denk vooral aan de te verwachten hitte bij een vlucht, of ter voorbereiding op de kweek enz. Om de duivensport te promoten ondersteunen wij diverse mensen met onze producten en advies, ook verenigingen voorzien wij met producten als prijs voor de verloting.

Sponsoring

Groot is de sponsoring aan Olr’s dat zijn de eenhoksrace waar alle milieu’s van duiven bijeen komen en veel ziekte en uitval geeft. Met het geven van Paloma Plue is op meerdere olr’s hele goede resultaten behaald, met als voorbeeld dat er van de 1180 aangeleverde duiven maar 3 duiven zijn overleden. Ook bij het africhten later zeer weinig verlies en nog steeds groot aantal duiven in de race. Liefhebbers in het buitenland spelen 1 en 5 van 21.000 duiven en op de lange afstanden tot 900 km vele eerste prijzen en duiven in zeer goede conditie terug komen.

Resultaten in eigen land

Ook in Nederland zijn er veel geslaagd met onze producten, flessen zijn 500 ml en meestal 1 ml per liter water nodig dus economisch in gebruik, en dan nog besparing op de medicijnen die anders ook werden gebruikt. Om teleurstelling te voorkomen en de privacy te beschermen zullen we geen namen noemen, mensen die wel openbaar er vooruit willen komen dat ze onze producten gebruiken met succes plaatsen dit zelf wel op socialmedia.

Rest mij u allen veel plezier van de mooie duivensport te wensen en dat er goede resultaten mogen worden behaald!

Winkelwagen

Your Cart is Empty

Terug naar de webshop