Ga naar de inhoud

Referenties

Vele liefhebbers maken gebruik van de producten van Paloma Blue! Ook bij éénhoksraces is ons natuurlijke product niet onopgemerkt gebleven.

Hieronder een kleine greep uit onze klanten en hun prachtige referenties:

 • Pieter Visser, Enschede
  Naast tevreden gebruik van de Paloma Blue producten is hij ook jaarlijks de leverancier van vele jonge duiven die onder de naam van Paloma Blue Karel Jurrisen op diverse One Loft Race worden ingezonden. En met zeer goede resultaten op diverse hokken.
 • Frans Oude Nijeweme, Denekamp
  Al jaren een tevreden gebruiker van o.a. Paloma Blue. Frans heeft zijn vakmanschap al jaren bewezen op duiven gebied en toch staat hij open voor nieuwe dingen in de duivensport. Frans was 1 van de eerste die mij benaderde om Paloma Blue te gebruiken en is nu al jaren tevreden over de resultaten. Als dank heb ik 2 jongen van Frans gekregen uit zijn beste kweekkoppel, die heb ik ingestuurd bij Derby Horodnic in Roemenie onder Frans zijn naam als een soort eer betoon naar Frans.
 • Arjan Potze
  Een jonge man die minder begaaft is en duiven als hobby heeft. Door een duifje van Arjan te hebben opgevangen met elkaar in contact gekomen. Tijdens het gesprek met zijn ouders heb ik toegezegd Arjan te helpen met raad en daad. Arjan zit in de B groep van zijn club en vliegt niet zo geweldig goed. Aan het einde van het vliegseizoen kreeg ik een hele mooie e-mail van Arjan zijn vader. De foto’s spreken voor zich en ook dit hoort bij de duivensport !!
 • Joh.Bol, Nieuwekerk aan de IJssel
  Alom bekende duivenmelker , gebruikt al een paar jaar de producten voor zijn duiven en de resultaten mogen er zijn. Concurrentie van Willem de Bruin en Bas Verkerk met zeer grote aantallen duiven en Johan weet vaak de eerste te pakken. Johan is op en top Melker en kan ook goed kweken, dat heeft hij meermaals bewezen door de ouden te verkopen en het jaar erop gewoon weer top vliegen met de jongen. Elk jaar levert Johan een team duiven die onder de naam Paloma Blue Karel Jurrisen op de One Loft Race worden ingezonden, en met goede resultaten .
 • Derby Giewont
  Palomablue producten worden ook bij onze eigen duiven gebruikt, bij Michiel Averesch en bij Karel Jurrisen. Wij zijn van mening om de jongen op een natuurlijke basis te kweken zonder medicijnen, zodat ze een sterke en gezonde weerstand hebben als ze ingezonden worden naar diverse olr’s. Dat het zijn vruchten heeft afgeworpen mag je wel zeggen, 2 gouden FCI medailles, 1e finale Ukraine master, 1e finale Derby Knin en 1e finale Derby Giewont.1e Asduif Derby Tatry Tevens diverse top noteringen.

Winkelwagen

Your Cart is Empty

Terug naar de webshop